Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Sipke Ernst: “Degene die Carlsen van de troon gaat stoten, moet nog geboren worden”

Sipke Ernst: “Degene die Carlsen van de troon gaat stoten, moet nog geboren worden”
Nina
  • On 28/01/2018

Op woensdag 24 januari streek het ‘Tata Steel Chess Tournament On Tour‘ neer in Groningen en nam alle schaakvedettes mee. Maar liefst 3000 schaakliefhebbers kwamen naar het Academiegebouw om een glimp op te vangen van hun helden: Wesley So, Anish Giri, Viswanathan Anand en ja, ook Magnus Carlsen.

Schaakgrootmeester Sipke Ernst deed live verslag van het evenement en sprak van tevoren bij ons over zijn verwachtingen; hoe staan de schakers ervoor? Het Tata Steel Chess Tournament duurt nog tot vandaag (28 januari) en vindt plaats in de thuisbasis Wijk Aan Zee.

Luister het item hier terug: