Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Antonia Rehnen: “Toen ik het belletje kreeg voor de nominatie flipte ik”

Antonia Rehnen: “Toen ik het belletje kreeg voor de nominatie flipte ik”
Anne Jan Toonstra

Op vrijdag 2 februari werden in een uitverkocht Forum voor de 4e keer de Groninger Filmprijzen uitgereikt. Twee van de winnaars hadden we de maandag erop in de uitzending. Antonia Rehnen won in de categorie Fictie met haar film Memories Wrapped in Paper Planes die afgelopen zomer in premiere ging op Noorderzon. De jury roemde de film als ““Zorgvuldig, fantasievol, smaakvol, charmant, secuur en met visie”. Anton van der Linden was de winnaar in de categorie videoclip met zijn muziekvideo Glass Creature van hiphop-producer Chubeats. Volgens het juryrapport was de clip “een treffend voorbeeld van een clip die een verhaal probeert te vertellen en alleen al daarom prijzenswaardig is.”

Luister het gesprek hieronder terug!