Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #21 met Dicky Gilbers

Perestrojka #21 met Dicky Gilbers
Anne Jan Toonstra

Gast in deze alweer 21e aflevering van Perestrojka is Dicky Gilbers. Als universitair hoofddocent Fonologie is hij verbonden aan de RUG en doet hij onderzoek naar de klankstructuur van taal en muziek. Daarnaast gaf hij een tijd lang bevlogen colleges Geschiedenis en Reflectie Popmuziek op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Maar bovenal is hij muzikant, pianist, songwriter en muziekliefhebber pur sang. Anne Jan Toonstra en eenmalig co-presentator Amanda Brouwers spraken een uur lang met Gilbers over zijn leven, werk, onderzoek en de niet aflatende muzikale ambities. En natuurlijk draaiden we zijn favoriete muziek. Luister de hele uitzending hieronder terug!

foto: Nienke Maat