Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 17, 2024

Scroll to top

Top

Café Glasnost #1 – De Stand van de Universiteit

Café Glasnost #1 – De Stand van de Universiteit
Anne Jan Toonstra

Op donderdagavond 15 februari presenteerde Glasnost de eerste editie van Café Glasnost in Brouwerij Martinus. De door Jelte Posthumus en Anne Jan Toonstra geleide tafelgesprekken leverden een duidelijk beeld van de huidige problematiek binnen de academische wereld en de Rijksuniversiteit Groningen in het bijzonder. Te gast waren hoogleraar geschiedenis Klaas van Berkel, student American studies Meike Robaard, promovendus Gerard Jan Ritsema van Eck, universitair docent Pieter Boele van Hensbroek en vertegenwoordigers van twee studentenfracties in de u-raad, Zeger Glas (SOG) en Willem Noordink (DAG).

Luister de hele uitzending hieronder terug!