Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S07E09 | 12-03-18

Glasnost S07E09 | 12-03-18
Anne Jan Toonstra

In deze aflevering kwam Aaldrik Pot in de gloednieuwe Glasnost-studio langs om te vertellen over het natuurdagboek ‘De onsterfelijke nachtegalen’ dat hij schreef samen met Barbara de Beaufort, die aan de telefoon vanaf Schiermonnikoog enkele fragmenten voorlas van hun correspondentie. Verder een gesprek met Victor Boswijk en Gerda Vrugteman over het Nederlands Stripmuseum dat een nieuw onderkomen heeft gevonden in het toekomstige Groninger Forum, en de nieuwe naam Storyworld zal dragen. Muziek was er van singer-songwriter Lesley Baker, en 2 reportages van Maarten Praamstra: Bij de presentatie van het boek ‘100 Jaar de Ploeg’ sprak hij o.a. met Henk van Os, en samen met Jelte Posthumus was hij aanwezig bij de uitreiking van de Prijs voor het Beste Groninger Boek, waar ze spraken met Karin Sitalsing die won in de categorie non-fictie met haar boek Boeroes, en Nhung Dam, winnares in de categorie fictie met haar roman Duizend Vaders. Luister de uitzending hieronder terug! 

foto door Nienke Maat