Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #23 met Durk van der Meer

Perestrojka #23 met Durk van der Meer
Nienke Maat

Te gast tijdens deze 23e aflevering van Perestrojka was kunstenaar, ontwerper en muzikant Durk van der Meer. Hij werkte als digital artist onder andere mee aan Gouden Kalf winnende animatiefilm ‘Polska Warrior’ en Durk is frontman van het nieuwe muzikale project Waiting for the Sun, wonderschone lo-fi folkliedjes die soms doen denken aan Elliot Smith en Sufjan Stevens. We spreken hem over zijn jeugd in Kollum, zijn artistieke loopbaan en we draaien natuurlijk zijn favoriete muziek. Luister de uitzending hieronder terug!

Benieuwd geworden naar de prachtige liedjes van Durk? Klik hier.
Op 28 april speelt Waiting for the Sun in Vera Groningen. Meer weten? Klik hier.