Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #22 met Élénie Wagner

Perestrojka #22 met Élénie Wagner
Iris Luimstra

Te gast tijdens deze 22ste aflevering van Perestojka is zangeres, actrice en theatermaker Élénie Wagner! Ze is een van de oprichtsters van collectief ZUHAUSE, die op 10 december vorig jaar de deuren opende aan het Martinikerkhof. Het collectief vormt een broedplaats voor kunstenaars en smelt kunstdisciplines samen door de bubbels tussen de diverse kunstdisciplines te doorbreken. Vorige maand organiseerde ZUHAUSE Hausarrest, waaruit de voorstelling “The revolution Will be televised” is voortgekomen. Daarnaast organiseren ze onder andere jamsessies onder de naam Zur Hölle, en komen artists in residence er kunst maken. We spreken met Élénie over haar leven, werk, ZUHAUSE, de toekomst, en natuurlijk draaien we haar favoriete muziek. Luister hieronder de hele uitzending terug!

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Glasnost/perestrojka-22-élénie-wagner-26-03-18/ width=100% height=120 hide_cover=1]

“The revolution Will be televised” is op 4 mei om 21.00u te zien in Theater Na de Dam in de Martinikerk. Toegang is gratis.