Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 18, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #28: Joram Krol

Perestrojka #28: Joram Krol
Iris Luimstra

Te gast tijdens deze 28ste editie van Perestrojka was Joram Krol. Je kent hem wellicht van zijn zwartwit portretten van stadse daklozen en andere Stadjers of van zijn felgekleurde foto’s van de stad. Een uur lang sprak Anne Jan Toonstra met Joram over onder meer zijn achtergrond, zijn voorliefde voor het blauwe uur en de nacht en zijn band met fotografie. Ook maakte hij bekend een platform op te gaan richten met Kars Tuinder: een fotografieplatform dat lokaal (en nationaal) talent zoekt en die op de kaart zet. En natuurlijk draaiden we zijn favoriete hiphop platen.

Luister hieronder de uitzending en Joram’s playlist terug!

foto door Nienke Maat

[spotify https://open.spotify.com/user/annejantoonstra/playlist/5DD4rtrjoff7o9Tm8Hyx8J?si=hRHpBTNSS4mlICgJESgV3Q ]