Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #30: Paul de Rook

Perestrojka #30: Paul de Rook

| On 02, okt 2018

We begonnen ons nieuwe seizoen gisteravond met Paul de Rook. De wethouder, cultuur, sport en verkeer schoof aan om ons over zijn favoriete nummers te vertellen en Anne Jan sprak met hem over zijn werk. Toen hij aantrad als wethouder werd hij nog gepresenteerd als een jonge idealist in de politiek en we waren erg benieuwd of hij er nog steeds zo instaat. Houdt De Rook meer van sport, of van cultuur? Wat voelt hij bij Het gras van het Noorderplantsoen en bevalt Groningen hem nog steeds? Natuurlijk keken we ook terug op zijn jaren als wethouder: wat ging er  goed en wat had echt beter gekund? De huidige positie van het Grand Theatre kwam daarbij aan de orde. Natuurlijk kwam ook de beslissing, van de RUG en Hanze om de banden met Vindicat te verbreken, ten sprake.

Foto: Nienke Maat

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Glasnost/perestrojka-30-01-10-18/ width=100% height=120 hide_cover=1]

Mocht u de player niet zien, klik dan hier: Perestrojka #30 Paul de Rook