Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Richard Nobbe: “Dit is simpelweg symptoonbestrijding van de makkelijkste orde.”

Richard Nobbe: “Dit is simpelweg symptoonbestrijding van de makkelijkste orde.”
Iris Luimstra

Overwerkte studenten die naast hun al drukke studie er meerdere commissies op nahouden en ook nog met moeite aan een dak boven hun hoofd komen: volgens Richard Nobbe is het geen wonder dat deze studenten zich aanmelden bij de al ellenlange wachtrijen van de studentpsychologen. Hij is weer terug van weggeweest, en schreef een vlijmscherpe column over de symptoonbestrijding van de RUG die de reflectieruimte in de UB heet. Hij heeft een gouden tip voor de bestuurders van de RUG: plan niets meer in voor 10 uur ’s ochtends.

Luister hieronder de column terug!