Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S08E03 | 05-11-18

Glasnost S08E03 | 05-11-18
Nienke Maat

Promovendus Helmer Koppelman kwam ons vertellen over een nieuw ontdekt geheim van ons sterrenstelsel. Assistent professor aan de RUG bij Arts, Culture and Media Melanie Schiller vertelde over de verspreiding van populistische boodschappen via popmuziek. Universitair docent Engels Remco Knooihuizen praatte ons bij over de groeiende rol die Engels speelt in onze taal. We belden met Mariska Berrevoets van Grasnapolsky over hun nieuwe festivallocatie: strokartonfabriek De Toekomst. Ook praatten we met algemeen directeur NonFiction Foto Andrea Hooijmans over de nieuwe foto expositie. En natuurlijk een column, ditmaal van Jeroen Anneveldt. Presentatie: Anne Jan Toonstra.  Nu terug te luisteren!

foto: Nienke Maat