Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Mariska Berrevoets: “Nu is het tijd om een nieuw mooi plekje van Nederland te gaan ontdekken.”

Mariska Berrevoets: “Nu is het tijd om een nieuw mooi plekje van Nederland te gaan ontdekken.”

| On 08, nov 2018

Gisteren is de kaartverkoop voor de zesde editie van Grasnapolsky begonnen. Het winterse ontdekfestival zal voor het eerst plaatsvinden in de voormalige strokartonfabriek De toekomst te Scheemda. Anne Jan Toonstra sprak met festivalorganisator Mariska Berrevoets over de keuze om Radio Kootwijk op de Veluwe te verlaten en neer te strijken in Oost-Groningen. Alle gebouwen rond Radio Kootwijk waren ontdekt en alle verhalen verteld. Toen het publiek werd gevraagd om nieuwe locaties aan te dragen werd ook De toekomst een aantal malen genoemd.

Grasnapolsky kwam precies op het goede moment want het gebouw is opgeknapt en de organisatie zocht een plek met een verhaal. Het verhaal van de graanrepubliek en de strokartonfabriek zelf heeft genoeg mogelijkheden.

 

Kaartjes voor Grasnapolsky zijn te koop via de website. Het festival vindt van 8 tot 10 februari 2019 plaats.