Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Myron Hamming – Geen enkel mens

Myron Hamming – Geen enkel mens

| On 23, nov 2018

Afgelopen maandag schoof Myron Hamming bij Jelte Posthumus aan om zijn gedicht Geen enkel mens voor te dragen: “Geen enkel mens/ zou zo lang onderweg mogen zijn/ wanneer de bestemming niet thuis is/ zeiden zij die nog lopen op wegen/ naar niet hier.”

Jelte keek ook vooruit naar de presentatie van de bloemlezing Dichten met oma, de bloemlezing die aanstaande maandag door Lilian Zielstra gepresenteerd wordt. Natuurlijk wilden we ook weten of Myron zich wil aanmelden voor het stadsdichterschap van Groningen.

 

 

Dichten met oma wordt maandag 26 november om 14.00 uur gepresenteerd bij Vrijdag aan de Sint Jansstraat 7 te Groningen.