Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #35: Femke Eerland

Perestrojka #35: Femke Eerland
Iris Luimstra

Afgelopen maandag te gast bij de vijfendertigste Perestrojka: Femke Eerland. Je kent haar misschien als algemeen directrice van Noorderzon. De eer aan Anne Jan Toonstra om haar een uur lang te interviewen over haar Drentse roots, werk en visie op de Groningse cultuur en Groningen zelf. En natuurlijk draaiden we haar favoriete platen. Wat is haar visie op de huidige staat van cultuur in Groningen (en de rest van Nederland)? Hoe omschrijft ze haar muzieksmaak, en wat heeft die smaak gevormd? Wat komt er kijken bij de organisatie van Noorderzon, en wat zijn de toekomstplannen voor de komende edities? En hoe ziet ze haar eigen toekomst? Dit, en veel meer kwam aan bod.

Luister hieronder de uitzending terug!

Mocht u geen player zien, klik dan hier.

Foto: Nienke Maat