Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 22, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #36: Reinout Douma

Perestrojka #36: Reinout Douma
Iris Luimstra

Afgelopen maandag te gast in de zesendertigste Perestrojka: pianist, componist en dirigent Reinout Douma. Je kent hem misschien wel van zijn Noordpool Orkest of zijn werk met cabaretier Jochem Myjer, komediegroep Vrouw Holland en vele anderen. Anne Jan sprak hem een uur lang over zijn roots, liefde voor jazzmuziek, zijn orkest en ander werk en wat de toekomst voor hem in petto heeft. Wat doet hij liever, componeren of dirigeren? En gaat zijn voorkeur uit naar subsidie of onafhankelijkheid? Dit en veel meer kwam aan bod. En natuurlijk draaiden we zijn favoriete muziek. Luister hieronder de uitzending terug!

Mocht u geen player zien, klik dan hier.

Foto: Nienke Maat