Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

IFFR in Groningen 2019: “Het begint met een paar films, loopt uit tot 300 titels, en daar maak ik een keuze uit.”

IFFR in Groningen 2019: “Het begint met een paar films, loopt uit tot 300 titels, en daar maak ik een keuze uit.”
Iris Luimstra

De filmfanaat kan vanaf vandaag zijn hart weer gaan ophalen: Het IFFR in Groningen (IFFRiG) is vandaag van start gegaan. Het Groninger Forum vertoont een gedeelte van het enorme Rotterdamse IFFR programma (300 films!) in het Groninger Forum, Vera en de Der Aa-Kerk. Om alvast in de stemming te komen kwam programmeur van het Groninger Forum Henk Klein Wassink de afgelopen twee Glasnost uitzendingen een aantal films (en onderdelen van het randprogramma) uitlichten. In het eerste deel is er vooral ruimte voor een algemene inleiding en alvast wat voorproefjes, in het tweede doet Klein Wassink uit de doeken wat zijn en de algemene publieksfavorieten waren in Rotterrdam én is er aandacht voor de bingewatchers en late night filmliefhebbers onder ons. Ben je er nog niet helemaal uit welke films je moet gaan zien de aankomende dagen? Luister dan het tweeluik hieronder en laat je inspireren!

 

Foto: Nienke Maat