Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 23, 2024

Scroll to top

Top

Winnaar Groninger Film: ‘Dat het ook nog in de prijzen is gevallen!’

Winnaar Groninger Film:  ‘Dat het ook nog in de prijzen is gevallen!’
Nienke Maat

Op zaterdag 2 februari werden tijdens het IFFR in het Groninger Forum de prijzen uitgereikt voor De Beste Groninger Film. Eva Glasbeek won de prijs voor beste Groninger videoclip met haar videoclip voor het nummer “Blijf je Koel’’ van Tolls. In de categorie ‘Non-Fictie’ won de tien minuten-durende documentaire “Seismos” van Zaïde Bil. Eva schoof aan in de studio enZaïde was zo aardig ons vanuit Gdansk te bellen, waar zij bezig is met een film over leven op een containerschip.

Luister hieronder het interview terug met de twee prijswinnaars:

foto door Nienke Maat