Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Zwaan Ipema over RE:Search:Gallery

Zwaan Ipema over RE:Search:Gallery

| On 27, feb 2019

Galerie NP3 en het Frank Mohr Instituut van Academie Minerva zijn dit jaar de samenwerking RE:Search:Gallery begonnen. Als je onderzoek doet in de kunst gaat dat vaak uit van de academische of wetenschappelijke kant, maar hier ligt de nadruk op de maker. Niet alleen het eindproduct wordt zichtbaar, maar ook welke stappen eraan voorafgingen.

Anne Jan Toonstra keek met Zwaan Ipema van NP3 vooruit naar enkele activiteiten met als thema de artistieke dialoog. Zo besprak hij met Louwrien Weijers (reeds geweest) en het internetradioprogramma ja ja ja nee nee nee dat aanstaande donderdag (28 februari) zal plaatsvinden in NP3 aan de Hofstraat 21 te Groningen.