Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Cinema Kinski: “Wij willen net dat stapje extra zetten.”

Cinema Kinski: “Wij willen net dat stapje extra zetten.”
Iris Luimstra

Helaas is openluchtbioscoop Zienemaan & Sterren niet meer, maar niet getreurd: filmfanaten kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe initiatief van (onder andere) de oprichters van Zienemaan & Sterren: Cinema Kinski. Deze week organiseerden ze hun eerste reeks films onder de naam Pyschedelic Cinema in de bovenzaal van het Grand Theatre, films die alle op hun eigen manier de geest verruimen. Anne Jan sprak met Jorine Witte van de organisatie over het verlies van Zienemaan, wat we van Cinema Kinski kunnen verwachten en wat hen een aanvulling op het Groninger filmlandschap maakt.

Luister het fragment hieronder!

Foto: Cinema Kinski