Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #43: Merlijn Poolman

Perestrojka #43: Merlijn Poolman
Iris Luimstra

Gisteravond in Perestrojka was niemand minder dan nachtburgermeester Merlijn Poolman te gast. U kent hem misschien van Subsonic, de bekende nachtclub die in 2017 zijn deuren sloot. We spraken met hem over zijn achtergrond, het Groningse nachtleven, Subsonic, zijn nachtburgermeesterschap en natuurlijk draaiden we zijn favoriete platen. Wat zijn zijn plannen als nachtburgermeester, hoe staat het Groningse nachtleven ervoor en wat moet er vooral veranderen? Hoe kwam hij bij de dancemuziek en Subsonic terecht terwijl hij ervoor niet zozeer van dance hield? Hoe verklaart hij het succes van Subsonic? En we hebben het natuurlijk ook even over zijn fascinatie met metal en de huidige staat (en mogelijke vergrijzing) ervan. Dit en veel meer kwam gisteren langs tijdens Perestrojka.

Luister hieronder de uitzending terug!

Foto: Nienke Maat