Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Ahmad Abdulwahab: “De verhalen gaan over oorlog, vrede, hoop en over wie wij zijn.”

Ahmad Abdulwahab: “De verhalen gaan over oorlog, vrede, hoop en over wie wij zijn.”
Anne Jan Toonstra

Bab Ad Daar (Arabisch voor ‘De Deur Van Ons Huis’) is een project voor nieuwkomers in Groningen. Het doel is om een warme plek te creëren waar wordt gedanst, muziek gespeeld en theater gemaakt, een plek waar bruggen worden gebouwd om nieuwkomers in contact te brengen met elkaar en met professionals in het culturele veld. Bab Ad Daar wordt ondersteund door NNT – Noord Nederlands Toneel & Club Guy & Roni.

Op dinsdag 30 april presenteert Bab Ad Daar in Grand Theatre het programma ‘Achter elke deur zit een verhaal’. In samenwerking met jongerenplatform NNTWEE en Karam Shebat presenteren ze een avond vol korte voorstellingen en muziek.

Anne Jan sprak met bedenker, verbinder en regelaar van Bab Ad Daar, Ahmad Abdulwahab.