Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 22, 2024

Scroll to top

Top

Jan-Willem Spakman: “Er zijn een heleboel dieren zijn die het eigenlijk niet verdienen er te zijn.”

Jan-Willem Spakman: “Er zijn een heleboel dieren zijn die het eigenlijk niet verdienen er te zijn.”

| On 10, mei 2019

Binnenkort komt het stripboek Kutbeesten, De verzamelde werken van Jan-Willem Spakman uit. Spakman, ook wel bekend als Wimpiecomics heeft zijn frustraties jegens het dierenrijk geuit in een tal strips die samen zijn gebundeld in Kutbeesten. Anne-Jan ging met Jan-Willem in gesprek over deze Kutbeesten en de origine van Spakman zijn aversie jegens deze dieren. Vandaag (vrijdag 10 mei) wordt het boek officieel gepresenteerd bij de boekhandel Van Der Velde bij de A-kerk. Iedereen is welkom, behalve je kutbeesten. Die moet je thuislaten.