Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #46: Karin Noeken

Perestrojka #46: Karin Noeken
Anne Jan Toonstra

Een cast van 100 bewoners uit de Korrewegwijk en De Hoogte stuurt ze op dit moment aan in de tweede editie van De Wijk De Wereld die van 13 t/m 15 juni a.s. te zien zal zijn in de Stadsschouwburg in Groningen. Karin Noeken, theaterdocent, regisseur, artistiek leider en tot vorig jaar lid van cabaretformatie Vrouw Holland waarmee ze 20 jaar lang optrad. 

Anne Jan sprak een uur lang met haar. Over haar jeugd en het rode nest waar ze uit voortkomt, over de eerste keer dat ze in aanraking kwam met theater, Vrouw Holland, stoppen met Vrouw Holland, theaterwerkplaats De Wijk De Wereld en over haar solovoorstelling DNA. En tussen dit alles door liet ze natuurlijk haar lievelingsmuziek horen.

Luister hier de uitzending terug: