Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Rachel Raetzer – Maandagochtend 9 uur

Rachel Raetzer – Maandagochtend 9 uur

| On 24, okt 2019

Dichter en schrijver Rachel Raetzer schoof afgelopen maandag voor het eerst aan als columnist. In het verleden spraken we haar al over haar Huisdichterschap van de Rijksuniversiteit Groningen en de bundel Boven in de boom die daaruit voortkwam.

Sinds dit najaar maakt ze deel uit van het startblok van Noordwoord. Jong schrijftalent dat zich wil ontwikkelen volgt op uitnodiging van de literaire stichting een programma met meerdere workshops. Eind september kwam schrijver Rob van Essen op bezoek om een workshop te geven over het korte verhaal. Het resultaat van die workshop las Raetzer bij ons voor.

 

 

9 november zal Rachel Raetzer een kort optreden verzorgen op Het Grote Gebeuren. Woensdag 6 november zal ze optreden bij de Dichtclub van de Kroeg van Klaas.