Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 21, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #49: Marc Maris

Perestrojka #49: Marc Maris
Anne Jan Toonstra

Marc Maris werd geboren in 1987, groeide op in Norg en studeerde Kunst, Cultuur en Media in Groningen. Hij was betrokken bij verschillende culturele evenementen, zoals de Nederlandse Dansdagen, Festival Cement, SPRING en het Zeeland Nazomerfestival. En sinds 2017 is hij directeur van het Jonge Harten Festival in Groningen. Op 15 november a.s. begint de tweede editie van het festival onder zijn bezielende leiding. En in Perestrojka sprak Anne Jan Toonstra met hem over het festival, maar ook over zijn jeugd, de kracht van theater en hoe hij zijn rol als festivaldirecteur ziet. Tussendoor hoorden we zijn muziekkeuze, nummers die veelal op de een of andere manier gelinkt zijn aan voorstellingen uit het Jonge Harten-programma.