Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Meinte Dirksen – Het einde komt eraan

Meinte Dirksen – Het einde komt eraan

| On 07, nov 2019

Tijdens literair festival Het Grote Gebeuren zullen een aantal jonge Groningse schrijvers korte zeepkist speeches voordragen. Meinte Dirksen won dit jaar de Groningse voorronde van Write Now! en maakt sinds september deel uit van het eerste startblok van Noordwoord. In de uitzending las Dirksen zijn speech voor waarin hij beschrijft hoe iemand reageert als je chili in z’n happy socks doet.

 

 

Het Grote Gebeuren zal zaterdag 9 november plaatsvinden in de Forum bioscoop aan het Hereplein 73. Op het programma staan optredens van Manon Uphoff, Oek de Jong, Nino Haratischwili, Ben Smith en Behrouz Boochani.