Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Richard Nobbe: “Trefbal is de onderkoning van de gymles.”

Richard Nobbe: “Trefbal is de onderkoning van de gymles.”

| On 21, nov 2019

Richard Nobbe is veelvuldig op de Groningse literaire podia te vinden en is ook regelmatig bij ons te gast om een column voor te dragen in de uitzending. Afgelopen maandag stonden we kort stil bij zijn eerste optreden bij ons. We bespraken ook het ontbreken van genomineerden in de categorie literatuur voor het Hendrik de Vriesstipendium. Waar is dat Groningse literaire talent?

Nobbe hield een hartstochtelijk pleidooi voor trefbal als Olympische sport en we hopen dat het Internationaal Olympisch Comité heeft geluisterd.

 

Richard Nobbe is een van de dichters die op 28 november zal optreden bij de poëzieavond die Stukafest organiseert in Brouwerij Martinus. De toegang is gratis en als je taart koopt ondersteun je Stukafest.