Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 25, 2024

Scroll to top

Top

Sabine van den Berg: “De Biotoop is overweldigend groot.”

Sabine van den Berg: “De Biotoop is overweldigend groot.”

| On 25, nov 2019

Met een lasershow, interview en voordracht presenteerde Sabine van den Berg verleden week haar nieuwe boek Berichten uit de Biotoop. Sinds 2015 woont ze met haar man en kinderen in het voormalige biologische centrum in Haren. In columns tekende ze de afgelopen jaren de verhalen op van de mensen die wonen en werken in de grootste culturele broedplaats van Nederland.

Anne Jan Toonstra sprak met Van den Berg over haar ‘oogkleppenkamertje’, de inwoners van de Biotoop, de natuur die het overneemt, verstoppertje in de kelders en wat het wonen in de Biotoop haar heeft opgeleverd.

 

 

Foto: Nienke Maat