Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Meinte Dirksen: “Ik had gewoon even nieuwe veters nodig.”

Meinte Dirksen: “Ik had gewoon even nieuwe veters nodig.”

| On 18, dec 2019

Onze columnist Meinte Dirksen is net begonnen bij zijn nieuwe ‘grote mensen baan’. De weg daarnaar toe ging echter niet over rozen. Aan de hand van zijn schoenenkeuze vertelt hij over sollicitaties, zijn studie en zijn twijfels op weg naar het verlossende telefoontje van “je hebt werk.” Want wat blijkt? Hij had gewoon nieuwe veters nodig voor zijn winterschoenen, om er weer stevig in te kunnen staan. Met de rest was niets mis.

De column van Meinte is herkenbaar voor iedereen die net is afgestudeerd en vol op aan het solliciteren is naar een eigen ‘grote mensen baan’. Of natuurlijk voor iedereen die graag wil weten wat voor schoenen andere mensen in hun kast hebben liggen.

Luister hier “Nieuwe Veters” van Meinte Dirksen terug: