Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Richard Nobbe – Bordspellen

Richard Nobbe – Bordspellen

| On 30, jan 2020

Richard Nobbe kreeg de aankondiging van z’n leven en zijn daaropvolgende column maakte duidelijk dat elk woord van Leonie Zuidersma waar was. Voortaan denken we bij Weerwolven van Wakkerdam aan Richard Nobbe.

Natuurlijk keken we ook vooruit naar de Science Slam op vrijdag 31 januari. Nobbe won de slam tweemaal en mag hem nu presenteren. In de Usva zullen acht dichters samen met promovendi een gedicht schrijven en vervolgens stemt het publiek welk duo het beste gedicht maakte.

 

De Science Slam is een van de vele evenementen tijdens de Poëzieweek in Groningen. Op woensdag 5 februari zal Richard Nobbe ook optreden bij de Dichtclub in de Kroeg van Klaas.

Foto: Nienke Maat