Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | February 28, 2024

Scroll to top

Top

Reportage: Willem Kolvoort – Posters voor Vera

Reportage: Willem Kolvoort – Posters voor Vera

| On 02, feb 2020

Zeg je de Vera, dan zeg je Willem Kolvoort: in de dertig jaar die Willem nu voor het poppodium werkt, ontwierp en drukte hij al 500 posters! Een bijzondere mijlpaal die wordt gevierd met een boek én een tentoonstelling in het Groninger Museum. De tentoonstelling werd geopend op donderdag 9 januari en wij van Glasnost waren erbij om een reportage te maken. We spraken onder andere met directeur van het Groninger Museum Andreas Blühm over de tentoonstelling en uiteraard met Willem Kolvoort zelf over de selectie posters die tot en met 7 juni te bewonderen zijn in de tentoonstelling ‘Willem Kolvoort – Posters voor Vera‘.