Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #55: Egbert Modderman

Perestrojka #55: Egbert Modderman

| On 04, feb 2020

Egbert Modderman heeft een sleutel van de Martinikerk, zo kan hij zelf naar binnen als hij aan zijn schilderijen wil werken. Sinds 2015 is hij de vaste kunstschilder van de Martinikerk in Groningen. Twee jaar later begon hij daar aan het schilderen van De Zeven Werken Van Barmhartigheid. Drie van de zeven zijn inmiddels voltooid en op dit moment is hij zich aan het voorbereiden om aan het vierde doek te beginnen.

Louise de Vos en Anne Jan Toonstra spraken met Modderman over zijn favoriete muziek, het werken aan kunst die hem zal overleven, ontdekt worden door een liefhebber, het christelijke geloof en natuurlijk licht.

 

 

Foto: Nienke Maat