Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Goffe Jensma: ‘Hoe meer streektalen in het project worden betrokken worden, hoe beter.’

Goffe Jensma: ‘Hoe meer streektalen in het project worden betrokken worden, hoe beter.’
Anne Jan Toonstra

Donderdag 13 februari vond in het Provinciehuis Groningen de kick-off plaats van Proeftuin Meertaligheid. Een project-initiatief vanuit 5 noordelijke provincies om inwoners en bezoekers via prikkelende culturele projecten met streektaal als uitgangspunt op een laagdrempelige wijze in aanraking te laten komen met de diversiteit in de regio. Kwartiermaker en hoogleraar Fries Goffe Jensma was in de studio om het project toe te lichten.

Voor meer informatie en het indienen van projectaanvragen, kijk op de website van We The North.

 

Foto: Nienke Maat