Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #59: Karin Sitalsing

Perestrojka #59: Karin Sitalsing

| On 19, jul 2020

Karin Sitalsing schreef onder andere al voor de Volkskrant, Elsevier en Margriet maar is tegenwoordig vooral correspondent van het Noorden voor Trouw. Ook schreef ze boeken, bijvoorbeeld Boeroes over haar Surinaamse familiegeschiedenis, in de hoop dat ze dan nooit meer uit hoefde te leggen waar haar ‘hopjesvlahuidskleur’ vandaan komt. Maar ook schreef ze een iets luchtiger Kruidnoten Kookboek. Beide kregen lovende recensies.

Op haar website wijdde ze meer woorden aan de pagina die uitlegt wie ze níet is dan aan de pagina die uitlegt wie ze wel is. Zo is ze niet Sheila Sitalsing, columniste van de Volkskrant, en ook niet organisatieadviseur Karin van Mensvoort. Wie ze wel is?

 

Foto: Nienke Maat