Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #60: Anne Stalinski

Perestrojka #60: Anne Stalinski

| On 28, jul 2020

Tijdens het uitzoeken van haar favoriete nummers bedacht Anne Stalinski zich dat ze haar muzieksmaak in zeven dominante categorieën kon onderbrengen. Louise de Vos sprak met de ‘illustrator, tekenaar, boekjesmaker en stiekem wannabe schrijver’ over haar werk en die zeven categorieën.

Haar studie aan Kunstacademie Minerva, het tekenen op evenementen en haar schrijfambities kwamen uitgebreid ten sprake. Natuurlijk spraken we ook met haar over het Kinderboekenweekgeschenk waarvoor ze de illustraties verzorgde. Het geschenk dat ingaat op de Nederlandse geschiedenis schuwt ook de controversiële thema’s niet. 

Foto: Nienke Maat