Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 25, 2024

Scroll to top

Top

Amanda Brouwers: “Een podcast is mooi als het geluid bijdraagt aan het verhaal.”

Amanda Brouwers: “Een podcast is mooi als het geluid bijdraagt aan het verhaal.”

| On 16, sep 2020

Komend weekend vindt het Podcastfestival plaats, zowel online als offline. In vier steden kunnen liefhebbers terecht om opnames bij te wonen, workshops en paneldiscussies te volgen. Natuurlijk is er ook een onlinefestivalterrein waar je kan meeluisteren naar alle verschillende podia.

Met promovendus en podcastmaker Amanda Brouwers spraken we over het festival en het Groningse programma. In hoeverre verschilt deze editie van de voorgaande festivals? Wat voegt een online programma toe, hoe staat het met de streektaal in podcasts en wanneer leent een onderwerp zich goed voor een podcast?