Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Tim van der Molen: ‘Het organiseren van dit theaterweekend is ontzettend positief uit de klauwen gelopen.’

Tim van der Molen: ‘Het organiseren van dit theaterweekend is ontzettend positief uit de klauwen gelopen.’

| On 18, sep 2020

Hoe ziet theater er uit in tijden van een pandemie? Op die vraag probeert Het Verbond Groningen eind september antwoord te geven met een corona-proof theaterweekend. Op twaalf locaties in de Stad zullen verschillende voorstellingen te zien zijn van o.a. NITE, de Noordelingen en Mads Wittermans.

Anne Jan Toonstra sprak met Tim over de noodzaak om een brug te slaan tussen amateur- en professioneel theater in Groningen en over hoe je een theaterweekend organiseert met anderhalve meter afstand, twaalf theatermakers op twaalf verschillende locaties en dat allemaal binnen twee maanden. Wilt u daar bij zijn? Ga dan naar www.hetverbondgroningen.nl en koop een kaartje!

 
 
 
Foto: Leonie Zuidersma