Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #63: Anne Caesar van Wieren

Perestrojka #63: Anne Caesar van Wieren
Anne Jan Toonstra

Anne Caesar van Wieren is al vaak bij Glasnost te gast geweest: in de studio, maar ook bij live shows als Noorderzon en Cafe Glasnost. Hij heeft dan ook een speciaal plekje in ons Glasnost-hart. Anne is actief als muzikant en als kunstenaar, illustrator, grafisch ontwerper en animator. Zijn werk is onder andere te zien in het NRC Handelsblad en de Standaard, hij illustreerde de boekenserie Bovenwereld van Tommy Wieringa en ontwierp concertposters voor bijvoorbeeld Spinvis. Met de bands Karawane, LPG, De Messen en Waterbolk maakt hij nog meer mooie dingen.

In Perestrojka sprak Anne Jan een uur lang met hem over zijn werk, gereformeerde roots, ambities en natuurlijk zijn muzieksmaak. 

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Glasnost/perestrojka-63-anne-caesar-van-wieren-19-10-20/ width=100% height=120 hide_cover=1] 

Foto: Nienke Maat