Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #68: Karlijn Benthem

Perestrojka #68: Karlijn Benthem
Anne Jan Toonstra

In deze nieuwe aflevering ontving Anne Jan Toonstra de nieuwe directeur van Jonge Harten Festival, Karlijn Benthem. Begin februari werd ze geïnaugureerd als opvolger van Marc Maris. In het gesprek vertelde Karlijn over haar jeugd in het Friese Warga, waar de basis voor de liefde voor het theater werd gelegd. Verder spraken ze over Jonge Harten, het belang van diversiteit binnen het festival en de plek van muziek in haar leven.

Ook luisterden we natuurlijk naar de door Karlijn samengestelde playlist.

Het Jonge Harten Festival vindt komend najaar plaats van 19 t/m 27 november.

Luister de uitzending hier terug:

foto door Nienke Maat