Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost op Noorderzon 2021!

Glasnost op Noorderzon 2021!
Nienke Maat

Weet u het nog? Die heerlijke zomeravonden op Noorderzon bij Glasnost op het terras? Wel, we mogen weer! Deze keer nemen we het stokje over van Arno van den Heyden en presenteren we onze show in de Spiegeltent. Voor 4 euro kun je erbij zijn. Kom je ook? tickets: https://www.noorderzon.nl/programma/programma-items/glasnost

‘De vaste Noorderzonbezoeker herinnert zich ongetwijfeld de spetterende talkshow van Glasnost op het terras van de Carrousel. Het spontane karakter van de spraakmakende show was voor sommige nietsvermoedende bezoekers blijkbaar zó overweldigend, dat de talkshowrebellen dit jaar in een gesloten tent zijn ondergebracht. Hun nieuwe onderkomen is de Spiegeltent op Noord waar ze vijf avonden Voor de Zon presenteren, een programma waarin het Noorderzonfestival van alle kanten wordt belicht.   

Presentatoren Anne Jan Toonstra, Jelte Posthumus en Louise de Vos nemen u in wisselende duo’s aan de hand door een uur vol avontuur. Gasten worden bevraagd aan de hoofdtafel, maar er wordt tijdens de show voortdurend uitgeweken naar andere plekken in de tent. Het programma is luchtig en grappig, maar ook serieus en inhoudelijk. Gesprekken met artiesten worden afgewisseld met publieksrecensies, columns, muziek en andere performances. Voor het publiek is er de quiz en natuurlijk het zinderende eindspel: de bibberspiraal!’