Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 13, 2024

Scroll to top

Top

Voor De Zon 2021 – dag 1, kijk terug

Voor De Zon 2021 – dag 1, kijk terug

| On 14, aug 2021

Stralend kwamen Jelte Posthumus en Anne Jan Toonstra op. Vrijdagavond 13 augustus ging Voor De Zon in een uitverkochte Pollux van start. Na een jaar afwezigheid is het festival weer terug in het Noorderplantsoen. Wat een festival met mensen doet was dan ook een van de gespreksonderwerpen. Met sociaal psycholoog Tom Postmes bespraken we wat een festival doet met mensen. Met het Cello Octet Amsterdam doken we in de voorstelling Arcus Cloud. Hun voorstellingen in de Oosterpoort zijn al stijf uitverkocht. Het Hongaarse Recirquel zit ook vol. Gelukkig maar want artistiek leider Bence Vagi vertelde bij ons dat vorig jaar meer dan 120 voorstellingen moesten worden afgelast. Het kan zijn dat er nog kaartjes vrij komen, hou daarvoor de website van Noorderzon in de gaten. Jonathan Rhodes speelde live tijdens de show. Ga vooral naar zijn single release show op 12 september in de EM2 op het Suikerunieterrein.

Vanavond om 18.00 uur zijn we opnieuw te vinden de Pollux. Hoe het eraan toegaat zie je hieronder.

Foto’s: Nienke Maat