Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 23, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S11E01 | 18-10-2021

Glasnost S11E01 | 18-10-2021

| On 30, okt 2021

Glasnost is terug! Onze vorige aflevering was op 10 december 2020. Daarna maakten we nog enkele afleveringen van Perestrojka en we waren natuurlijk op Noorderzon en bij de Museumnacht. Louise de Vos sprak deze uitzending met twee pasgepromoveerde PhD’ers. Tyas Ayuningtyas promoveerde op rookverslaving in Indonesië en hoe te stoppen en Fardo Eringa deed onderzoek naar Michael Jackson fandom wat soms de religieuze kant op gaat.

Live muziek was er ook. Alexander Moto speelde zijn nummer Voeten in de Klei, maar van tevoren spraken we even over Grondslag, een traject voor jonge artiesten waar zij hun talent kunnen bijspijkeren. We blikten ook terug op de eerste dag van Cinekid, het film- en mediafestival voor kinderen dat de 18e van start ging in het Forum. De uitzending begon met een update vanuit het Noordelijk Scheepvaartmuseum waar vorige maand de tentoonstelling ODE van start is gegaan.

Foto: Trike driver, Old China Town, Central Jakarta | Indigo Skies Photography