Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S11E02 | 01-11-2021

Glasnost S11E02 | 01-11-2021

| On 03, nov 2021

Hoe bereid je je voor op de woestijn? De Engelstalige dichtbundel In Desert van Judith Wilkonson begint met een gedicht waarbij aan alles gedacht wordt, maar wat je achterlaat weet je niet. In Desert stelt de ervaringen centraal van mensen die, al dan niet vrijwillig, tijd doorbrachten in de woestijn. We spraken uitgebreid met Wilkinson over haar bundel die donderdag 4 november gepresenteerd wordt in literair café de Graanrepubliek.

Igor Podsiadly van het Noord Nederlands Toneel is een van de spelers in Before/After, de nieuwe voorstelling van het NNT. Podiadly is normaliter danser, maar schittert nu ook als acteur. We keken terug op de première die afgelopen zaterdag plaatsvond en doken in zijn rol.

5, 6 en 7 november staat het Forum in het teken van stadsfestival Let’s Gro. Met programmeur Martijn Rotgers bespraken we de thema’s die op het festival centraal staan en hun gevolgen voor de stad. Columnist Meinte Dirksen observeerde in diezelfde stad de mensen die hij dagelijks tegenkomt en in hoeverre hij ze eigenlijk kent.

Foto: Libische Sahara | Carsten ten Brink