Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 25, 2024

Scroll to top

Top

Martijn Rotgers: “Let’s Gro gaat eigenlijk over de toekomst van je eigen omgeving.”

Martijn Rotgers: “Let’s Gro gaat eigenlijk over de toekomst van je eigen omgeving.”

| On 05, nov 2021

Let’s Gro is vandaag van start gegaan. Het stadsfestival biedt een weekend lang gesprekken over toekomstideeën, inspirerende gasten, workshops, rondleidingen en presentaties van nieuwe projecten in de stad. Martijn Rotgers werkt voor het festival en sprak met Louise de Vos over het programma dat in het Forum plaatsvindt.

Het festival ontstond tijdens de vorige financiële crisis en de gemeente wilde positief naar de toekomst van de stad kijken. Het maakt nu een nieuwe start met een editie die volledig in het Forum plaatsvindt. Een try-out volgens Rotgers: “Het Forum als huiskamer van de stad is de beste plek om na te denken over de toekomst van de stad.” Centraal op deze editie staan thema’s als wonen, de nieuwe Grote Markt en veel groen en klimaat. Kijk voor het volledige programma op de festivalwebsite.

Foto: Siese Veenstra | Forum Groningen