Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 20, 2024

Scroll to top

Top

Reportage: Gianni Versace Retrospective

Reportage: Gianni Versace Retrospective

| On 05, dec 2022

Op 2 december opende in het Groninger Museum de nieuwe tentoonstelling over de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace. Versace is mag dan al 25 jaar geleden overleden zijn, het Groninger Museum brengt hem weer in leven met een tentoonstelling die helemaal aan hem is gewijd.

Verslaggevers Daantje Samwel en Ilse Eshuis gingen een kijkje nemen bij de opening van de tentoonstelling. Ze spraken curator Karl von der Ahé, de Italiaanse Franco Jacassi die zijn Versace-items uitleent aan het Groninger Museum, maar ze spraken ook bezoekers over hun eerste indruk van de expositie.

Luister de reportage hier:

De expositie over Gianni Versace is nog tot en met 7 mei 2023 te bewonderen in het Groninger Museum.

Glasnost S13E05 5 december 2022

Foto: Ilse Eshuis