Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #88: Evert Janse

Perestrojka #88: Evert Janse
Anne Jan Toonstra

Op Tweede Paasdag was directeur van Omroep OOG Evert Janse te gast in Perestrojka.

Na 21 jaar aan het roer van de stadszender van Groningen te hebben gestaan neemt hij op 1 juli a.s. afscheid van zijn directeurschap om zich volledig te kunnen storten op z’n welverdiende pensioen. Maar natuurlijk niet, voordat hij te gast is geweest bij ons. 

Anne Jan Toonstra sprak met Janse over zijn jeugd in Den Haag, zijn kennismaking met Groningen, liefde voor literatuur en film, OOG en zijn naderende afscheid bij de omroep. Ook bespraken en draaiden we de door hem samengestelde playlist, waar o.a. Brahms, Miles Davis en mondharmonica muziek op stond.